Met Lijf en Ziel

€ 24,99

Paperback | 9789464803761 | april 2023 | 296 p.

23 magische, realistische en schandalig criminele verhalen met venijn in de staart.

Maak kennis met Viggo die vrijkomt na een gevangenisstraf, met Lena die een vreselijk geheim koestert, met Sigi die blind vertrouwen heeft in een razend knappe man.

Volg Kevin op weg naar een gruwelijke afrekening, Rhianna op onderzoek naar een verwerpelijk complot, Amélie op een uitzichtloze trip naar het noorden van Nederland.

Ontmoet Amy, Elfie en Elsje die erg vreemde snuiters tegen het lijf lopen. Loop even mee met boerendochter Tilly, historica Sakina, amazone Caro, wraakzuchtige Lisanne, een boekenwurm, een vrouwenhater, een computergenie, een sexy vrijgezel, een drankzuchtige filosoof en een wulpse koeienmeid die een complete abdijbevolking het hoofd op hol brengt.

Allemaal zullen ze je vermaken. Helemaal mooi zou het zijn als ze je even ontroeren of een glimlach op je gezicht toveren.

Wat lezers ervan vinden

Goeiedag. Ik heb het boek uit (dat ik gratis kreeg dankzij Randeevoe). Heel leuk om lezen. Ik heb er echt van genoten.

Doe zo verder. - Nic

Fysieke boekhandels hebben niet de neiging om romans van onbekende auteurs aan te kopen. Toch kan je er zonder probleem Met Lijf en Ziel bestellen. Een belletje naar je vertrouwde lokale boekenwinkel is voldoende. Een drietal dagen later kan je het ophalen.